Tippek és trükkök

 • Takarítás szuperanyukáknak

  Takarítás szuperanyukáknak

  A lakás kitakarítása több órát vagy akár egy egész napot is igénybe vesz? Egy dolgozó anyuka hogyan tud erre elegendő időt szánni? Szemeljen ki minden nap másik helyiséget, és váljon Ön is szuperanyukává!

  Tudj meg többet 
 • Kötelező kerti munkák augusztusban

  Kötelező kerti munkák augusztusban

  Az augusztus az év talán egyik legszebb hónapja, ami a meleget és így a kertünket is illeti. Gyönyörködhetünk egész éves munkánkban, de ne felejtsük el, hogy számos kerti munka van, amit most kell elvégezni. Ez az utolsó pillanat az ősz beköszönte előtt, amikor még érdemben hozzá tudunk tenni kertünk gondozásához, szépítséséhez.

  Tudj meg többet 
 • A gyors takarítás 5 aranyszabálya

  A gyors takarítás 5 aranyszabálya

  Biztos benne, hogy minden szombat vagy vasárnap délután a takarítás a legnagyszerűbb program? Reméljük, hogy a válasza egyértelmű NEM! Találjon már most ki magának egy új programot, mert garantáljuk, hogy tippjeinkkel a hétvégére már nem marad olyan sarka a lakásnak, amit kitakaríthatna!

  Tudj meg többet 
 • Melyik csillagjegy megszállottja a takarításnak?

  Melyik csillagjegy megszállottja a takarításnak?

  Szeretsz takarítani, vagy csak akkor veszed rá magad, ha már halaszthatatlan? Vajon melyik csillagjegy megszállottja a takarításnak? Mi már tudjuk a választ. Te is megtudhatod, ha megkeresed a saját jegyedet.
  Tudj meg többet