A kosarad üres.

Próbáld ki a

Plug-In légtisztító

Photo
Video

Legyen tisztább, egészségesebb, allergénektől és más szennyezőanyagoktól mentes a személyes tered! Csak csatlakoztasd egy fali aljzatba és hagyd, hogy az UV-C technológia gyorsan, hatékonyan és biztonságosan tisztítsa meg a levegőt, vegyianyagok használata nélkül. Vesd be baktériumok, gombák, különböző pollenek és penész ellen, és óvd szeretteidet.

Plug-In légtisztító
12 999 Ft
12 349 Ft Club5* ár
Válasszon
Hívjon minket: 061-505-6229
A termék szállítási ideje: akár 3 hónap.
  • Rövid leírás
  • Termék részletei
  • További információk
  • Üzleteink
Rövid leírás

Legyen tisztább, egészségesebb, allergénektől és más szennyezőanyagoktól mentes a személyes tered! Csak csatlakoztasd egy fali aljzatba és hagyd, hogy az UV-C technológia gyorsan, hatékonyan és biztonságosan tisztítsa meg a levegőt, vegyianyagok használata nélkül. Vesd be baktériumok, gombák, különböző pollenek és penész ellen, és óvd szeretteidet.

Tudj meg többet
Termék részletei

Lehet körülötted tisztább a levegő!

Védd magadat és szeretteidet a baktériumoktól és az allergénektől. Megérkezett az egyik legmodernebb technológián alapuló Rovus Plug-in légtisztító, amely segíthet megtisztítani a levegőt a káros anyagoktól. 

Beltereink levegője sokszor szennyezettebb lehet, mint gondolnád

Ha nem vigyázol, az otthonod és más zárt terek levegője gyorsan kellemetlenné és irritálóvá válhat. A por, baktériumok, gombák és más szennyezőanyagok akár egészségügyi problémákat is okozhatnak, illetve súlyosbíthatják a meglévő betegségeket. A Rovus Plug-in légtisztítóval felfrissítheted és megtisztíthatod környezeted levegőjét.

Csak csatlakoztasd egy fali aljzatba és lélegezz egészségesebb, tisztább levegőt

Egyszerűen használható, és gyorsan elbánik az irritációt okozó és egészségkárosító mikroszkopikus méretű részecskékkel. Mivel hordozható, a lakás bármelyik hálózati aljzatába csatlakoztathatod, tehát mind a fali konnektorba, mind pedig az asztali aljzatba, így mindig a közeledben lehet.

Az UV-C technológia megakadályozhatja a baktériumok terjedését

Ez a speciális technológia vegyszerek nélkül gátolja meg a mikroorganizmusok, pl. a baktériumok és penészgombák szaporodását.

A készülék UV-C-sugarakat használ, amelyek behatolnak a kórokozók külső sejtmembránjába, áthaladnak a sejten és roncsolják azok DNS-ét, így többé nem lesznek képesek a továbbiakban szaporodni.

Bárhol használhatod

Ideális kisebb helyiségekben, például a konyhában, fürdőszobában és a dolgozószobában is. Kompakt méretének köszönhetően akkor is veled lehet, ha elmész otthonról, így mindenhol tisztább levegőt lélegezhetsz be.

A Rovus Plug-in légtisztító halvány fénnyel világít, és derengésével megnyugtathatja az éjszaka felriadó kicsiket a gyerekszobában. Kompakt kialakítása lehetővé teszi, hogy gyorsan és könnyedén bárhová magaddal vidd, akár irodában, akár utazáskor szeretnéd használni.

Szerezd be hozzá kiegészítő szettünket

Gondoskodj előre pótizzókról, hogy ne érjen váratlan meglepetés. 2 db-os UV izzókészletünket ide kattintva tudod beszerezni >> 

A teljeskörű levegőtisztító rendszer része

A legjobb eredményekért javasoljuk, hogy az Astrea légtisztítóval együtt használd a még tisztább és egészségesebb levegőért.

További információk

Technikai információ

  • Feszültség: 90 – 240 V
  • Teljesítmény: < 4 W
  • Zajszint: < 30 dBA
  • Frekvencia: 50-60 Hz

A szett tartalma:

  • Rovus Plug-in légtisztító készülék
  • Használati útmutató
Rovus Plug In Purifier
Üzleteink
Ha üzleteinkben szeretné átvenni a kiválasztott terméket nincs más dolga, csak tegye a kosárba (kérjük, ügyeljen a megfelelő szín és méret kiválasztására, amennyiben ez elérhető), a kosár oldalon válassza ki az önnek megfelelő boltot, fizesse ki bankkártyával, és kollégáink tájékoztatják, hogy pontosan mikor mehet érte. A zöld pipával jelölt üzleteinkbe rendelhető a termék.

Ezt a termékünket az alábbi üzleteinkben veheti át személyesen:

Vásárlók véleményei 3 vélemény

5

3 vélemény

3 termék

Hogyan értékelnéd ezt a terméket? *

1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Gyöngyi

www.rovus.hu

Szuper
Egy éve rendeltem. Meg vagyok elégedve vele, de sajnos sehol nem kapok hozzá UV-C izzót, amit már aktuális lenne cserélni.

Éva

www.rovus.hu

Használjuk
Mostanában különösen fontos, hogy tisztítsuk a ruhánkat, a kezünket, a levegőt... Nagyszülőkkel élünk, így elengedhetetlen, hogy találkozzanak az unokákkal. Remélem, ezzel a készülékkel sokat teszünk az egészségünkért. Én nyugodt vagyok, hogy mindent megtettem, ami tőlem telik.

Tomi

www.rovus.hu

Az biztos, hogy a szagokat jól semlegesíti, ezért tettük a konyhába. Reméljük, a baciölő hatása is hasonlóan kiváló.

3 termék