Nano gőztisztító

Photo
Video
Új

Fertőtlenítsd és tisztítsd meg otthonod bármely felületét a fejlett Nano gőzölési technológiával. A Rovus Nano padlótisztító egységes, erőteljes és magas nyomású gőz párát hoz létre Nano részecskékkel és minőségi negatív ionokkal, amelyek akár 10-szer hatékonyabban hatolhatnak át a felületen. A gőz sterilizáló erejével hatékonyan elpusztítja a baktériumok 99,9%-át, viszont 100%-ban biztonságos.

Nano gőztisztító
29 999 Ft
26 999 Ft Club5* ár
Ingyenes szállítás
Válasszon
Hívjon minket: 061-505-6229
Raktáron. Várható szállítás: 3-5 munkanap.
 • Rövid leírás
 • Termék részletei
 • Üzleteink
Rövid leírás

Fertőtlenítsd és tisztítsd meg otthonod bármely felületét a fejlett Nano gőzölési technológiával. A Rovus Nano padlótisztító egységes, erőteljes és magas nyomású gőz párát hoz létre Nano részecskékkel és minőségi negatív ionokkal, amelyek akár 10-szer hatékonyabban hatolhatnak át a felületen. A gőz sterilizáló erejével hatékonyan elpusztítja a baktériumok 99,9%-át, viszont 100%-ban biztonságos.

Tudj meg többet
Termék részletei

Tapasztald meg a mélytisztítás hatékonyságát a Rovus Nano technológiával

A Rovus Nano gőztisztító elhozza neked a hatékony tisztítási teljesítmény új koncepcióját. Az innovatív Nano technológiának köszönhetően hatékony, nagy teljesítményű és magas nyomású gőzköd keletkezik nanorészecskékkel és minőségi negatív ionokkal.

A negatív ionok, amit másnéven a levegő vitaminjának is neveznek, hatékonyan távolítjak el az inaktív baktériumokat és allergiákat okozó anyagokat otthonodból 100% biztonsággal, egészséges és környezetbarát módon. A gőz sterilizáló erejével és a mikroszálas párna kombinálva garantálja a maximális hatékonyságot minden egyes használatkor!

Rovus Nano Floor Steamer

Titka az innovatív szabadalmaztatott technológiában rejlik

A Rovus Nano gőztisztító titka a szabadalmaztatott gőzkamra által előállított gőzben rejlik. Úgy működik, hogy szabályozza a hőmérsékletet, nyomást és sebességet. Ennek következtében a vízmolekulák újra és újra összeütköznek amíg végül elég kicsikké nem válnak - nano méretűvé. Ez a folyamat nagy súrlódással jár, amely nagy mennyiségű negatív iont hoz létre.

Akár 10-szer hatékonyabb áthatolás a szikrázó tisztaságért

A Rovus Nano gőztisztító folyamatos száraz gőzt állít elő nanorészecskékkel és negatív ionokkal, amelyek akár 10-szer hatékonyabban hatolhat be a felületbe, így könnyen eljuthat az anyag mikroszintjéig.

A nano gőzrészecskék és a negatív ionok kombinációja alaposan megtisztíthatja a felületet és elpusztíthatja baktériumokat így a szokásos gőzrészecskékkel ellentétben, a padló, a falak, a kárpitozás, az ablakok és az egyéb otthoni felületek hatékonyan tisztíthatóak.

Nano gőz a szokásos gőzzel összehasonlítva - A nano gőz részecskék mélyen áthatolnak az anyag mikroszintjéig, és kevésbé nedvesítheti.

Hatékonyan távolítja el a baktériumok 99,9%-át a tiszta és egészséges otthonért

A Rovus Nano gőztisztítóval nem kell pénzt költened drága vegyszerekre, amelyek veszélyesek lehetnek a gyermekekre és a háziállatokra. A készülék csak a gőz sterilizáló erejét használja, és hatékonyan elpusztíthatja a baktériumok 99,9%-át.

Rovus Nano Floor Steamer

Eltávolíthatja azokat a baktériumokat, amelyek veszélyeztethetik a gyermekeinket

Mindannyian tudjuk, hogy kisgyermekeink legtöbbször otthonunk padlóján másznak. Amikor elvisszük házi kedvenceinket sétálni, sok szennyeződét és baktériumot hozhatnak a lakásba, amelyek károsíthatják a legfiatalabbak egészségét.

A Rovus Nano gőztisztító azonban olyan hatékony, hogy könnyen eltávolítja a veszélyes baktériumokat is, mint például az Escherichia coli és a Candida Albicans. Ez azt jelenti, hogy otthonod alaposan tiszta és fertőtlenített lehet, így tisztább és biztonságosabb hely lesz a családod számára.

Rovus Nano Floor Steamer

Pillanatok alatt felmelegszik

A Rovus Nano gőztisztítóval teljesen elfelejtheted a várakozást és a hosszú felmelegedési időt. A túlhevített Nano gőz kevesebb, mint 40 másodperc alatt készen áll.

Ezáltal a napi tisztítási folyamat gyorsabbá, könnyebbé és hatékonyabbá válhat.

Biztonságos a legkényesebb felületeken is

A fejlett Nano technológia éppen megfelelő mennyiségű száraz gőzt termel, ami nem nedvesíti túl az anyagot, ezzel megóvva padlóját a károsodástól. 220ml űrtartalmú víztartálya akár 10 perc gőzölési időt adhat az újratöltések között, miközben a speciális mikroszálas párna megvédi a padlót és lehetővé teszi a magas hőfokkal szambani ellenállást 125°C-ig. Ezáltal a gőzölő alkalmas még a legérzékenyebb felületek tisztítására, ideértve a következőket:

 • Rovus Nano Floor Steamer

  Keményfa

 • Rovus Nano Floor Steamer

  Csempe

 • Rovus Nano Floor Steamer

  Szőnyeg

 • Rovus Nano Floor Steamer

  Laminált padló

Könnyű és könnyen manőverezhető

A Rovus Nano gőztisztító mozgékonysága és fordulékonysága révén kiváló tisztítási eredményeket érhetsz el. A speciálisan kifejlesztett tisztítófej könnyen befér a szűk helyekre is, mint például a bútorok és sarkok alatt, és a teleszkópos nyél és a párnázott fogantyú csökkentheti a kéz és a csukló fáradását.

Rovus Nano Floor Steamer
Üzleteink
Ha üzleteinkben szeretné átvenni a kiválasztott terméket nincs más dolga, csak tegye a kosárba (kérjük, ügyeljen a megfelelő szín és méret kiválasztására, amennyiben ez elérhető), a kosár oldalon válassza ki az önnek megfelelő boltot, fizesse ki bankkártyával, és kollégáink tájékoztatják, hogy pontosan mikor mehet érte.

Ezt a termékünket az alábbi üzleteinkben veheti át személyesen:

Vásárlók véleményei 5 vélemény

4,8

5 vélemény

5 termék

Hogyan értékelnéd ezt a terméket? *

1 1 csillag
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Iza

www.rovus.hu

2019. 10. 10.

Szuper
Sérülékeny parketta van a nappalinkban, laminált padló a hálószobában, és járólap a fürdőben. Van 3 gyerekem és egy óriási, hosszú szőrű kutyám. Ezt azért írtam le, hogy el tudjátok képzeln, mi van nálunk otthon. A Nano gőztisztítóval az összes padló ragyog és csillog, szinte nulla erőfeszítéssel. Csak néhány gyors húzás, és eltűnik a kosz. Nagyon kényelmes, bárcsak hamarabb megvettem volna!!

Marcsi

www.rovus.hu

2019. 10. 08.

Imádom
Ha tehetném, még több csillagot adnék! Teljesen odáig vagyok érte. Fel is sorolom, mit imádok benne:
1. Anyukák, SZUPER CSENDES! Így kisbaba vagy hangérzékeny gyerek (mint például a fiam) mellett is lehet vele takarítani.
2. Egyáltalán nem fáj a hátam, miután végigtakarítom a lakást. Előtte sokat szenvedtem.
3. Még az eddig elérhetetlen területeket is simán kitakarítom vele.
4. NINCSENEK VEGYSZEREK: ez különösen fontos akkor, ha kisgyerek van otthon, és odafigyelünk a biztonságra.
5. A szőnyegtisztító fej csodálatos: mélyen át tudom tisztítani az összes szőnyeget.
6. Két szett felmosópárnát kaptam, ami mosógépben mosható. Így spórolok!
7. Teljesen csíkmentesen szárad. Engem mindig nagyon zavartak a csíkok a padlón. Most már mindig csillogó és persze ragyogóan tiszta a padlóm.
8. Nem kell kitámasztani, így csak ott hagyom a szoba közepén, ha dolgom akad, és ha visszaérek, azonnal tudom folytatni a takarítást.
9. PEHELYSÚLYÚ, nagyon könnyű felemelni, és még könnyebb manőverezni vele.
A vezeték lehetne egy picit hosszabb, de így is bőven elég hosszú ahhoz, hogy az egész szobát egyszerre kitakarítsam. Ha te is szeretnéd megegyszerűsíteni az életed, nagyon ajánlom. A hátad is meghálálja.

Erika

www.rovus.hu

2019. 10. 02.

A Nano gőztisztító aranyat ér. Nagyon könnyű, és tényleg kiválóan tisztít. Egyedül a fuga tisztaságával voltam kevésbé elégedett, de valószínűleg többször át kell mennem azon a területen a gőztisztítóval. Kipróbáltam, hogy a sima felmosás után a Nano gőztisztítóval még egyszer elvégeztem a takarítást, és látványosan sok koszt szedett össze. Ez a legjobb bizonyíték, hogy nagyon jól működik. Összegezve, nagyon gyorsan üzemkész, és elégedett vagyok a végeredménnyel. Ajánlom!

Bea

www.rovus.hu

2019. 10. 01.

Szuper
Nagyon elégedett vagyok a Nano gőztisztítóval. Körülbelül 10-15 percig tart egy köröm vele, de sosem fogy ki belőle a víz. A padló makulátlan! És ami ennél is csodásabb, hogy nem kell megerőltetnem a hátam. Nagyon könnyű irányítani, még a hűtő és a tűzhely között, a szemetes környékén is boldogulok vele, könnyedén siklik a padlón. NAGYON EGYSZERŰ, NAGYON KÉNYELMES!

Tamás

www.rovus.hu

2019. 09. 30.

Ajánlott
Azt hiszem, megtaláltam a legjobb otthoni gőztisztítót a piacon! Valóban TÖMÉNY gőzt fúj ki. A feleségem teljesen beleszeretett, mert eddig komoly erőfeszítés volt a takarítás. A gőz áramlása elképesztő, és imádjuk, hogy milyen könnyű manőverezni vele. A szőnyeget is tökéletesen tisztává varázsolja. Nagyon, nagyon ajánljuk!

5 termék