Rovus Nano termékcsalád

Védi otthonod minden szegletét

Nano Line Product

Tapasztald meg nano szinten a mélytisztítás hatékonyságát

 

Az innovatív Rovus Nano termékcsalád a takarítás technológiájának következő lépcsőfoka. A hatékony, környezet- és pénztárcabarát termékek tisztább és biztonságosabb otthont teremtenek neked és családodnak.

 
 
  • Elpusztíthatja a baktériumok, vírusok akár 99,9%-át

  • Környezetbarát

  • Gazdaságos

 
 

4 rendszer, hatékony technológia és a legjobb tisztítóerő - a Rovus Nano család godoskodik az egészségesebb, biztonságosabb és kellemesebb környezetről

 
Nano gőz

A nano részecskék szabad szemmel láthatatlanok, de annál károsabbak lehetnek. A fejlett nano gőz technológia a természet erejével a baktériumok, vírusok és más kórokozók akár 99,95%-át képes elpusztítani. A nanotechnológia mélyen behatol az anyag nano szintjeire, és megsemmisíti a legapróbb káros részecskéket is. Olyan helyeken is, ahová a hagyományos gőzrészecskék nem képesek elérni.

Nano gőz technológia

Nano gőz

 
 
HEPA H13 szűrő

Az otthonod levegőjében hemzsegő kórokozók és káros részecskék ellen hatékony fegyverre van szükség. A kiváló minőségű HEPA 13 szűrőrendszer akár 99,95% -os hatékonyságot kínál, és még a legapróbb nano-részecskéket is képes csapdába ejteni. A speciális antibakteriális kezelés pedig még biztonságosabbá teheti otthonod levegőjét.

Védd meg otthonod

HEPA H13 szűrő

 
 
 
Ionizáció

Por, baktériumokok, pollen, füst, allergének - ezek közül jópár sajnos a saját otthonod levegőjében is ott kering. Negatív ionokat létrehozva kivonhatjuk a káros, pozitív ionokat a levegőből, így teremtve biztonságosabb környezetet. A Rovus Nano termékek kiváló minőségű negatív ionokat bocsátanak ki, amelyek képesek kivonni a hidrogént a vírus fehérjehéjából, és vegyszerek használata nélkül, könnyedén hatástalanítani őket. Ez a folyamat képes megsemmisíteni a kórokozókat és allergéneket 100%-ban biztonságos, egészséges és környezetbarát módon.

Teremts biztonságosabb környezetet

Ionizáció

 
 
UV-C fény

A nanorészecskék mindenhol jelen vannak: a levegőben, amelyet belélegzünk, a bútorok felszínén, még az ágyunkban is. Az UV-C fény érintkezéskor képes elpusztítani a mikroorganizmusok akár 99,9%-át, fertőtlenítő hatásával megszüntetve a láthatatlan veszélyeket otthonodban. Vigyázz saját és családod egészségére, tedd a lakást biztonságosabbá, baktérium- és vírusmentessé.

Aludj nyugodtan

UV-C fény

 
 
 

Készen állsz, hogy megismerd a hatékony Rovus Nano termékek előnyeit?