A kosarad üres.

Próbáld ki a

Melyik csillagjegy megszállottja a takarításnak?

Szeretsz takarítani, vagy csak akkor veszed rá magad, ha már halaszthatatlan? Vajon melyik csillagjegy megszállottja a takarításnak? Mi már tudjuk a választ. Te is megtudhatod, ha megkeresed a saját jegyedet.

Kos

Ez a különleges jegy az egyik szélsőségből a másikba esik. A Kosok képesek egy kupac szemét és egy halom mosatlan mellett is vígan eléldegélni, máskor viszont bekattannak, és úgy állnak neki takarítani, mintha nem lenne holnap.

Bika

A Bikák imádnak takarítani. Általában minden helyiséghez takarítási tervet készítenek, és az utolsó részletig be is tartják, így a takarítás soha nem megy az idegeikre, és a hétköznapi életmenetükbe sem zavar be. Takarítás közben rövid szünetet tartanak, bekapnak egy falatot, pihennek kicsit, így még a nagy tavaszi nagytakarítástól sem kapnak idegösszeroppanást, ami más csillagjegyekről nem mondható el.

Ikrek

Az Ikrek sajnos nem tartoznak a szervezőzsenik közé, ezért nehezen döntik el, hogy készen van-e már minden, vagy valahol valami még hibádzik. Takarítás közben nem szeretik, ha valaki az útjukba kerül, és széthagy valamit, mert azzal csak az tennivalójuk növekszik.

Rák

A Rák jegyűeket két csoportra oszthatjuk: az egyikbe a kényelmesek tartoznak, akik szerint a takarításból nem kell ügyet csinálni és minél ritkábban kerül sor rá, annál jobb, míg a másik csoportba tartozók rendszeresen takarítanak és rendet tartanak maguk körül.

Oroszlán

Az Oroszlánok soha nem érzik úgy, hogy az otthonuknak mindig rendezettnek és tisztának kell lennie. Soha nem azért takarítanak, mert kell, vagy mert mások szerint ez fontos. Mindig csak akkor állnak neki, ha úgy érzik, tisztább környezetben szeretnének élni. Szeretik, ha mások elismerik és értékelik az erőfeszítéseiket, de ha ez elmarad, csalódottak lesznek.

Szűz

A Szűz jegyűek számára a takarítás, a rendrakás és a tökéletes szervezés egyfajta hobbi. Felcsavarják a zenelejátszón a hangerőt, kinyitják az összes ablakot, és szisztematikusan kitakarítanak az egész lakásban.

Mérleg

Annak ellenére, hogy szeretik, ha otthonuk tiszta, nem rajonganak a takarításért. Ők inkább azt tartják fontosnak, hogy minden a helyén legyen, nem pedig azt, hogy a padló vagy az ablakok ragyogjanak. De ha elég motiváció gyűlik fel bennük, rendesen kitakarítanak, de sokszor igénylik, hogy valaki besegítsen nekik. Ezt legtöbbször partnerüktől várják el, akivel örömmel élik át a közös takarítás pillanatait,

Skorpió 

A Skorpiók a módszeres takarítás hívei, úgy közelítik meg, mint egy fontos problémát. Hajlamosak a feladataikat komolyan venni, és egyszerre egy dologra koncentrálnak. Inkább 10 órát is talpon vannak, és egyszerre mindenhol kitakarítanak, mert nem szeretik, ha a takarítás több napig is elhúzódik, és az első napon csak félig kész a lakás.

Nyilas

A Nyilas jegy szülöttei szentül hiszik, hogy náluk jobban senki sem tud fürdőkádat vagy ablakot tisztítani. Amikor elkészültek a takarítással, másokat kezdenek el figyelni, és nem ritkán froclizzák is őket, kérkedve azzal, hogy ők sokkal jobb munkát végeznek.

Bak 

A Bakok minden tennivalójukról listákat készítenek, amelyben prioritás szerint sorakoznak a fontos vagy halasztható feladatok. A takarítás számukra olyan projekt, amelyet komolyan és szervezetten kell kezelni. Hajlamosak másokat is bevonni a folyamatba. Felosztják a feladatokat, szükség esetén tárgyalásokba is bocsátkoznak, ha a másik feladatot akar cserélni. Amikor pedig végeztek az összes feladattal, elégedetten szemlélik a végeredményt.  

Vízöntő 

A Vízöntők speciális menetrend szerint takarítanak, és azon kevesek közé tartoznak, akik soha nem takarítanak ki mindent egy nap alatt, inkább részletekben végzik el a munkát az egész hétre elnyújtva. Mindig hűek maradnak a tervükhöz, és igyekeznek korszerű technikákat találni, hogy időt takarítsanak meg. A takarítás közben mindig legalább 500 új ötletet fontolnak meg a jobb szervezettség kialakítására.

Halak 

A Halak mindig a legutolsó percre hagyják a takarítást és a rendrakást, amikor már a kosz a plafonig ér. Ebből is látszik, hogy nem rajonganak a házimunkákért. De mindig nekilátnak, ha valaki jelzi nekik, hogy a rendetlenség kezd zavaróvá válni. Amikor elkezdik, hamar rájönnek, hogy takarítani nem is olyan rémes, de ezt hamar el is felejtik, és ismét nekiállnak halogatni.